carevo1
carevo2
carevo4
carevo5

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:

контакт: Калина Кабова

имейл: kali_kabova@abv.bg

тел: 0888 780 330

На море, ваканционни апартаменти под наем. Почивка в Елени, апартамент под наем.

Елените, комплекс Робинзон Елените


Aпартаментите  в комплекс Робинзон бийч в к.к. Елените са нови, стилно обзаведени и изключително комфортни за дълъг престой или за по-кратка почивка по време на лятната ваканция. Просторни и светли, те разполагат с всичко необходимо, за да се чувстват нашите наематели спокойно и приятно.


Апартаментите под наем в комплекс «Робинзон бийч» са разположени на няколко стъпки от широката плажна ивица и морето, като много от тях имат панорамен морски изглед. Малка част от апартаментите са ситуирани с изглед към гората, която започва непосредствено зад комплекса.


Комбинацията от море, златен пясък и гора в КК Елените гарантира пълноценна почивка сред природата, a спокойствието, релаксиращата атмосфера и доброто обслужване в комплекс «Робинзон бийч» допълнително допринасят за изкарване на една незабравима ваканция на морския бряг.

 
ваканционни апартаменти под наем елени

Депозит при резервация 50% от стойността на престоя по банков път. Анулиране на резервацията между 15 - 30 дни преди датата за настаняване се удържа 20% от стойноста на престоя като неустойка.