carevo1
carevo2
carevo4
carevo5
 

Апартамент к-с Робинзон - Елените

Двустаен апартаменти под наем в комплекс от затворен тип, разположен в Елените к-с Робинзон. Комплексът разполага с два открити басейна, барбекю, ресторант, рецепция, детска площадка, денонощна охрана, видеонаблюдение.   виж още...

апартаменти под наем Елените

Мезонет к-г Нестинарка - Царево

Мезонет под наем в комплекс от затворен тип, разположен в град Царево, к-г Нестинарка. Комплексът разполага с два открити басейна, барбекю, ресторант, рецепция, детска площадка, денонощна охрана, видеонаблюдение.   виж още...

под наем Царево

Студио к-г Нестинарка - Царево

Студио под наем в комплекс от затворен тип, разположен в град Царево, к-г Нестинарка. Комплексът разполага с два открити басейна, барбекю, ресторант, рецепция, детска площадка, денонощна охрана, видеонаблюдение.   виж още...

carevo apartament pod naem

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:

контакт: Калина Кабова

имейл: kali_kabova@abv.bg

тел: 0888 780 330

Старинните църкви носят атмосферата на на българската история и душевност. Най-старият природен резерват ‚Силкосия‘ е уникален, а реките Велека и Ропотамо са неповторими по своята красота и величие. И птиците избират своя път през това божествено място – тук преминава ‚Виа Понтика‘ – прелетният път от Северна Европа на юг.

За пълноценна и приятна почивка на море вземете ваканционнен апартамент под наем от нас в к-г Нестинарка. Който ще осигури вашето спокойствие и наслада от едно пълно сливане с природата. Докоснете се до красивото и богато българско черноморие.

Ако мечтаете за ваканционна почивка на закътано, живописно място, в което да имате уют, лукс и спокойствие - това е ваканционно селище Еленте к-с Робинзон. Това е един от най-черноморски курорти, не напразно сравняван с ривиерата.

Курортът е изцяло с южно изложение, намира се в чуден малък залив, към който се спускат южните склонове на Стара Планина. Девствени гори се съчетават с вълшебен плаж, кристално чиста вода и уникална инфраструктура.

Красивите хотели са до бреговата ивица, отличавайки се с модерна и стилна архитектура, едно добро начало за вашата почивка. В развлекателните барове и дискотеки в Елените може да се насладите на приятна музика, танци и весела компания. Почивка в Елените е съчетание от хармония, красота, дива природа, прекрасни плажове и паркове, в които можете да видите пауни, сърни, зайци, дори екзотични говорещи папагали. Дори и слънцето е влюбено в този райски залив и идва на почивка в Елените, защото го огрява през целя ден. Апартамент под наем в ваканционно селище Елените ще ви осигури почивка на мечтано място по черноморието.